Home / Brummen-Regiobode / Karate in de openlucht

Karate in de openlucht

EERBEEK – Wat waren de jongens en meiden van Karateclub Eerbeek (KCE) blij dat ze weer konden trainen. Op vrijdag 1 mei waren eerst de kinderen tot 12 jaar aan de beurt, daarna konden de karateka’s van 12 tot 18 jaar op gepaste afstand lekker buiten aan de slag. Het zag er wel allemaal net wat anders uit dan anders, iedereen op gepaste afstand en geen contact met elkaar. In de open lucht werd er, na een periode van rust, weer heerlijk gesport.

Lees ook

Zessendag bij VVO

ROZENDAAL – Zaterdag 14 november werd er bij VVO in Rozendaal een zessendag gehouden voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.