Home / Doesburg-Regiobode / Ingetogen herdenking in Doesburg

Ingetogen herdenking in Doesburg

DOESBURG – Zoals overal in Nederland werd ook in Doesburg de herdenking op 4 mei ingetogen en zonder publiek gehouden. Alleen burgemeester Loes van der Meijs en een paar leden van het 4-5 mei comité waren aanwezig. Om toch alle mensen erbij te betrekken, werd de plechtigheid rechtstreeks uitgezonden via DoesburgTV. Natuurlijk werd wel de taptoe live geblazen, door een lid van het Muziekcorps der Voormalige Schutterij, maar het Wilhelmus kwam nu via een opname. Ondanks, of misschien juist wel doordat, het zo anders was als gewoonlijk, was het toch een indrukwekkende herdenking.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.