Home / Brummen-Regiobode / Hoge Veluwe opent meer servicepunten voor bezoekers

Hoge Veluwe opent meer servicepunten voor bezoekers

HOENDERLOO – De afgelopen maand heeft Het Nationale Park De Hoge Veluwe gebruikt om passende oplossingen te vinden die passen binnen de anderhalvemetersamenleving. Zo zijn per vrijdag 1 mei de Parkwinkel, de Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus en het Theehuis De Kemperberg als afhaallocatie voor diverse kleine versnaperingen in gebruik genomen. Ook kunnen de bezoekers van het Park picknickpakketten en andere Hoge Veluwe to go-producten in het Park Paviljoen kopen.
Vanaf de uitbraak van het Coronavirus werd Het Nationale Park De Hoge Veluwe genoodzaakt om stap voor stap steeds striktere maatregelen te nemen om de Coronacrisis het hoofd te bieden. Het Park kon gelukkig geopend blijven, maar moest zijn Parkrestaurant, Parkwinkel en Museonder voor bezoekers sluiten. Ook werd besloten tot een beperkte openstelling van 9.00 u tot 17.00 uur.
Ondanks al deze maatregelen ondervond het Park veel begrip bij de bezoekers die, zij het in beduidend minder hoge aantallen, naar De Hoge Veluwe kwamen en genoten van de unieke landschappen. Mede dankzij de omvang van het 5.400 hectare natuurgebied, met daarbinnen een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden, werd geconstateerd dat de bezoekers zich zonder uitzondering goed hielden aan de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM en het Park.
Met vergroting van de service aan zijn bezoekers maakt het Park een voorzichtige stap naar een toekomst waarin iedereen weer volop kan genieten van de faciliteiten in de prachtige natuur in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Lees ook

55Plus Soos moet nog even wachten

LOENEN – Bij het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen is met ingang van 7 juni …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.