Home / Doesburg-Regiobode / Hemelvaartsdag blijft echte fietsdag

Hemelvaartsdag blijft echte fietsdag

DOESBURG – Dat Hemelvaartsdag een fietsdag is bleek ook dit jaar, op donderdag 21 mei. Zelfs corona kon menig fietser niet thuishouden en het werd dan ook flink druk op de paden. Het was dan ook een schitterende dag om de omgeving te verkennen op de fiets. Bij de sluis in Doesburg , waar de route over de dijken komt, waren veel fietsers te zien. Helaas moest de ijsboer verstek laten gaan, zodat er tijdens het rustpunt in de fietsroute niet van een lekker ijsje kon worden genoten, maar dat mocht de pret niet drukken.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Stadspartij-taxi naar priklocaties volgeboekt

DOESBURG – Stadspartij Doesburg heeft zich de laatste maanden tijdens de lockdown extra bekommerd om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.