Home / Doesburg-Regiobode / Grote brand in Angerlose schuur

Grote brand in Angerlose schuur

ANGERLO – In een schuur aan de Kleine Veldstraat in Angerlo woedde vrijdagmiddag 22 mei een grote brand. Er lag voornamelijk stro opgeslagen. Er kwamen meerdere brandweervoertuigen ter plaatse in verband met de waterwinning, de Kleine Veldstraat bleef een tijdlang afgesloten voor verkeer. De brandweer heeft het dak deels gesloopt op de brand te kunnen blussen. Een nestje met kittens kon tijdig uit de schuur worden gered. De eigenaar van de schuur is door ambulancemedewerkers gecontroleerd voor rookinhalatie.

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.