Home / Doesburg-Regiobode / Getuigen insluiping gezocht

Getuigen insluiping gezocht

DOESBURG – In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 mei trof de bewoner van een huis aan de Meipoortstraat tussen 00.10 en 00.20 uur ineens een vreemde aan in zijn woning. Bij het zien van de bewoner vluchtte de persoon, die donker gekleed was, weg. Hij of zij is daarna gevlucht op een scooter met blauwe kentekenplaat, via de Kraakselaan in de richting van Drempt . Helaas kon het kenteken niet meer worden waargenomen. De politie vraagt getuigen zich te melden via tel. 0900-8844.

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.