Home / Rheden-Regiobode / FormulierenHulp per telefoon

FormulierenHulp per telefoon

RHEDEN – De vrijwilligers van FormulierenHulp Rheden van Humanitas kunnen op dit moment niet helpen tijdens de inloopspreekuren. Daarom staan ze inwoners die hulp nodig hebben met brieven en andere lastige papieren telefonisch hulp. Mensen kunnen bellen als ze hulp nodig hebben met bijvoorbeeld een betalingsprobleem, het aanvragen van uitstel voor de belastingaangifte, het zoeken naar een sociale huurwoning of kwijtschelding van gemeentelijke belastingen. FormulierenHulp Rheden is op maandag bereikbaar tussen 9.30 en 11.30 uur, op woensdag tussen 13.30 en 15.30 uur en op donderdag tussen 9.30 en 11.30 uur. Het telefoonnummer is 06-51889255. Mailen kan ook: formulierenhulp.rheden@humanitas.nl.

Lees ook

Patrijslaan in actie tegen onkruid

DIEREN – “Als de gemeente het onkruid niet weghaalt, doen we het zelf wel!” Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.