Home / Rheden-Regiobode / FormulierenHulp per telefoon

FormulierenHulp per telefoon

RHEDEN – De vrijwilligers van FormulierenHulp Rheden van Humanitas kunnen op dit moment niet helpen tijdens de inloopspreekuren. Daarom staan ze inwoners die hulp nodig hebben met brieven en andere lastige papieren telefonisch hulp. Mensen kunnen bellen als ze hulp nodig hebben met bijvoorbeeld een betalingsprobleem, het aanvragen van uitstel voor de belastingaangifte, het zoeken naar een sociale huurwoning of kwijtschelding van gemeentelijke belastingen. FormulierenHulp Rheden is op maandag bereikbaar tussen 9.30 en 11.30 uur, op woensdag tussen 13.30 en 15.30 uur en op donderdag tussen 9.30 en 11.30 uur. Het telefoonnummer is 06-51889255. Mailen kan ook: formulierenhulp.rheden@humanitas.nl.

Lees ook

Presentatie bij Hortus Aquatilis

DIEREN – Aquariumvereniging Hortus Aquatilis in Dieren heeft dinsdag 6 oktober Hans Meulblok en Theo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.