Home / Nieuws / Flinke rookwolk bij schuurbrand in Rheden
Roland Heitink - .

Flinke rookwolk bij schuurbrand in Rheden

RHEDEN – Een schuur vol stro achter een woning aan de Dorpsstraat in Rheden is maandagmiddag 18 mei in brand gevlogen. De brandweer werd rond 16.15 uur gealarmeerd. Toen de spuitgasten arriveerden, waren de bewoners van het huis al begonnen met het blussen van de schuur. De brandweerlieden hebben dit overgenomen en zijn begonnen het stro uit de schuur te halen om het vuur zo volledig te kunnen blussen. De rook was in de ruime omgeving van Rheden te zien en te ruiken. De brand trok veel bekijks.

Foto: Roland Heitink

Lees ook

Lekker voetballen bij SC EDS

ELLECOM – Zondag 22 november werd er heerlijk gevoetbald bij SC EDS, de club in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.