Home / Brummen-Regiobode / Epilepsiefonds collecteert online

Epilepsiefonds collecteert online

KLARENBEEK – De collectanten van het Epilepsiefonds gaan dit jaar niet met hun collectebus langs de deuren. Daarom wordt er online geld ingezameld. In Klarenbeek gaan normaal gesproken zo’n 25 collectanten langs de deuren, dit jaar zou de collecte zijn van 1 tot en met 6 juni. Een aantal van hen heeft nu een digitale collectebus aangemaakt. Deze zijn te vinden via www.epilepsie.nl/geef. De inkomsten van de jaarlijkse collecteweek worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek, het bieden van hulp en verstrekken van informatie.

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.