Home / Rheden-Regiobode / Duifjes vouwen voor Pinksteren

Duifjes vouwen voor Pinksteren

DIEREN – Dominees Frans Ort en Joke Quik – Verweij zijn druk met de voorbereidingen voor Pinksteren. Ze willen de Ontmoetingskerk in Dieren op zondag 31 mei een beetje versieren met een passende symboliek en hebben daar wat hulp bij nodig. Ze vragen mensen thuis van wit papier duiven te vouwen, die dan op de zaterdag voor Pinksteren ‘vliegen’ rondom het orgel, de tafel en het studioteam. De duifjes kunnen worden ingeleverd op vrijdagmorgen 29 mei, tussen 9.00 en 12.00 uur bij de drukkerij van de Ontmoetingskerk, bij Gert Velsink en Jaap Themmen. Eventueel kunnen losse exemplaren ook worden opgehaald na een telefoontje naar 0575-56778.

Lees ook

Kringloopkunst maken in Tuin van Sjef

VELP – Zaterdag 24 oktober kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar zelf kunst maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.