Home / Brummen-Regiobode / Draaiorgel op Tolzicht
.

Draaiorgel op Tolzicht

BRUMMEN – Woonzorgcentrum Tolzicht in Brummen werden afgelopen week verrast met een rondje muziek van het draaiorgel Frans Hals uit Apeldoorn. Gedurende twee uur bracht het draaiorgel gevarieerde muziek via het wandelpad. Zo konden bewoners vanaf het balkon of in de deuropening van hun woning genieten, meezingen en zo mogelijk een dansje maken. De muziek zorgde voor een plezierige onderbreking van de lockdown, wat zeer op prijs werd gesteld. De voorstelling werd georganiseerd en gesponsord door de Stichting Vrienden van Tolzicht.

Lees ook

Vincent Buitenhuis nieuwe directeur Veluwonen

EERBEEK – Vanaf 1 oktober 2021 is Vincent Buitenhuis de nieuwe directeur-bestuurder van woningcorporatie Veluwonen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.