Home / Doesburg-Regiobode / Dit jaar geen Keppelrun

Dit jaar geen Keppelrun

HOOG-KEPPEL – De Keppelrun van dit jaar is afgelast. Het sportieve evenement in Hoog-Keppel kan uiteraard niet doorgaan in verband met de coronamaatregelen. De organisatie heeft besloten dat alle deelnemers die zich al hadden ingeschreven het inschrijfgeld automatisch geretourneerd krijgen. Er is vast een datum geprikt voor volgend jaar: zondag 13 juni 2021. De organisatie hoopt de deelnemers dan gezond en wel aan de start te zien en er dan een extra mooie editie van te maken.

www.keppelrun.nl

Lees ook

DoesburgVertelt zoekt spullen van Ubbink

DOESBURG – Op de plek waar nu Gieterij Doesburg ligt startte Barend Ubbink in 1896 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.