Home / Nieuws / Dierens Mannenkoor herdenkt

Dierens Mannenkoor herdenkt

DIEREN / RHEDEN – Het Dierens Mannenkoor levert elk jaar een bijdrage aan de gemeentelijke herdenking op het Rozenbos in Rheden. Niet alleen door middel van zang, het bestuur legt ook altijd een krans.
Nu de herdenking niet plaats kon vinden, heeft het bestuur van het Mannenkoor besloten zelf aandacht te besteden aan deze bijzondere dag. Bestuursleden Adri Schellevis en Cees Noordam legden namens het koor een mooie krans bij het monument.

Lees ook

Nieuwkomers ondertekenen participatieverklaring

BRUMMEN – Ondanks alle maatregelen omtrent het coronavirus, was het voor drie nieuwkomers Olga, Nahle …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.