Home / Rheden-Regiobode / Bewegen via online filmpjes

Bewegen via online filmpjes

RHEDEN – Door de huidige situatie liggen alle Meer Bewegen voor Ouderen-lessen (MBvO) stil in de gemeente Rheden. Dorpshuizen en sporthallen zijn gesloten. MBvO-docente Ieke Salden tips ouderen om mee te doen met de oefeningen die TV Gelderland om 10.00 uur uitzendt. Daarnaast is zij zelf begonnen met het maken van trainingen op film. Deze zijn speciaal gemaakt voor de deelnemers van MBvO-lessen, maar ook zeer geschikt voor ouderen die graag thuis op hun eigen moment en op hun eigen niveau willen bewegen, zegt Ieke. “Senioren die een steuntje in de rug nodig hebben om in beweging te komen kunnen ook contact opnemen. We zoeken dan samen naar de voor u meest geschikte manier om in deze innoverende tijd toch tijd en aandacht te besteden aan beweging.” De trainingen kunnen gratis worden aangevraagd en worden dan per e-mail of WhatsApp verstuurd.

info@phys-ieke.nl
tel. 06-50494270

Lees ook

Patrijslaan in actie tegen onkruid

DIEREN – “Als de gemeente het onkruid niet weghaalt, doen we het zelf wel!” Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.