Home / Nieuws / Bestuur Het Rhedens Maal verrast vrijwilligers

Bestuur Het Rhedens Maal verrast vrijwilligers

RHEDEN – Op Moederdag, zondag 10 mei, werden de vrijwilligers van Het Rhedens Maal verrast met een heerlijk ontbijt, verzorgd door Partycentrum Ons Huis uit Rheden. Ze werden rondgebracht door wethouder Gea Hofstede en het bestuur van Het Rhedens Maal.

Het zijn ook voor het bestuur, de vrijwilligers en gasten van Het Rhedens Maal zware tijden. Door de welbekende omstandigheden liggen de activiteiten nu al weken stil, met alle gevolgen van dien. De gasten eten natuurlijk elke dag hun maaltijd, maar wat ze zo enorm missen is de gezelligheid. Gezellig samen aan tafel met de daarbij behorende sociale contacten. En bijna iedereen die bij Het Rhedens Maal betrokken is, zowel vrijwilligers als gasten, behoort tot de risicogroep.
Het ziet er nog niet naar uit dat iedereen de wekelijkse gang naar het Dorpshuis weer kan gaan maken. Om de vrijwilligers een hart onder de riem te steken, werden ze verrast met dit ontbijt. En het zijn twee vliegen in één klap, dank aan de vrijwilligers en ondersteuning van een lokale ondernemer.
Ook wethouder Gea Hofstede is erg begaan met het lot van de ouderen en ondernemers en zij bood spontaan aan om samen met het bestuur de ontbijten rond te brengen om zo de vrijwilligers te bedanken voor hun niet aflatende inzet. Een geste die op waardering van het bestuur en de vrijwilligers kan rekenen.

Foto: Theo Jansen

Lees ook

Geen carnaval bij de De Heiknüüters

RHEDEN – Het bestuur van de Rhedense carnavalsvereniging De Heiknüüters heeft met pijn in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.