Home / Brummen-Regiobode / Webinar Herenboerderij

Webinar Herenboerderij

LOENEN РVanwege alle maatregelen kunnen de geplande rondleidingen op Herenboerderij de Groote Modderkolk in Loenen helaas niet doorgaan. Daarom is er op woensdag 29 april om 20.00 uur een webinar met digitale rondleiding en een interactieve ontmoeting online. De initiatiefnemers van de boerderij informeren belangstellenden op deze manier graag over hun unieke samenwerkingsproject, een coöperatie van maximaal tweehonderd gezinnen die met elkaar duurzame, biologische voeding produceert.

grootemodderkolk.herenboeren.nl

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.