Home / Brummen-Regiobode / Webinar Herenboerderij

Webinar Herenboerderij

LOENEN – Vanwege alle maatregelen kunnen de geplande rondleidingen op Herenboerderij de Groote Modderkolk in Loenen helaas niet doorgaan. Daarom is er op woensdag 29 april om 20.00 uur een webinar met digitale rondleiding en een interactieve ontmoeting online. De initiatiefnemers van de boerderij informeren belangstellenden op deze manier graag over hun unieke samenwerkingsproject, een coöperatie van maximaal tweehonderd gezinnen die met elkaar duurzame, biologische voeding produceert.

grootemodderkolk.herenboeren.nl

Lees ook

Paint it Black bij Kröller-Müller

HOENDERLOO – Van 19 september 2020 tot en met 28 februari 2021 presenteert het Kröller-Müller …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.