Home / Doesburg-Regiobode / Vlaggen voor de vrijheid

Vlaggen voor de vrijheid

LAAG-KEPPEL – 75 Jaar vrijheid. Een bijzonder moment dat groots gevierd zou worden, ook in onze regio. Maar alle inspanning van de organisatoren ten spijt, dit kan allemaal niet doorgaan. Hier en daar wordt al bekeken of er misschien in het najaar aandacht kan worden besteed aan deze herdenking, maar op dit moment blijft het stil. Daarom vroeg de gemeente Bronckhorst vorige week aan de inwoners om de vlag uit te hangen op de dag van de bevrijding van hun dorp. Dat betekende dat in Laag-Keppel en Hummelo donderdag 2 april de vlag uitging en vrijdag 3 april in Drempt en Hoog-Keppel. Zo werd in alle stilte toch nog stilgestaan bij 75 jaar bevrijding.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Mogelijk verlichting van kunstwerk Brummens viaduct

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen en gemeente Brummen hebben afspraken gemaakt over het beheer en onderhoud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.