Home / Brummen-Regiobode / Schuurtje van school vernield

Schuurtje van school vernield

BRUMMEN – Het dak van een schuurtje op het terrein van de Pancratiusschool aan de Oude Eerbeekseweg in Brummen is vernield. Dit is gebeurd tussen donderdag 26 maart 15.00 uur en vrijdag 27 maart 8.00 uur. “Gezien de aard van de vernieling kan worden gesteld dat er meerdere personen op het dak zijn geweest. Ten gevolge hiervan werd een draagbalk beschadigd, waardoor de schuur niet meer bruikbaar is”, meldt de politie op Facebook, die meteen een oproep doet: “Hebt u iets bijzonders gezien, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie o.v.v. procesnummer 2020136923.”

Lees ook

Met een dobbelsteen wandelen over landgoed De Engelenburg

BRUMMEN – Samen met wethouder Ingrid Timmer openden Lotte, Liz en Isabelle van de Oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.