Home / Rheden-Regiobode / Postzegels gezocht

Postzegels gezocht

DIEREN – Thuiszitten is voor niemand leuk. De organisatie #nietalleen helpt waar dat kan. Zo doet #nietalleen een oproepje voor een meneer in Dieren. Hij zit al vijf weken thuis en wil om de dagen te korten zijn postzegelverzameling weer oppakken. Daarvoor is hij op zoek naar postzegels vanaf 2016, het moment dat hij een dwarslaesie kreeg. Ook bijzondere postzegels uit eerdere periodes zijn welkom. Wie zegels voor deze meneer heeft, kan deze sturen naar Patrijslaan 94, 6951 JX in Dieren.

Lees ook

Vlog-Piet gespot in Rheden

RHEDEN – Sinterklaas werkt dit jaar zoveel mogelijk thuis vanwege corona. De Pieten zullen extra …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.