Home / Brummen-Regiobode / Ophalen oud papier Eerbeek

Ophalen oud papier Eerbeek

EERBEEK – Ook in deze coronacrisis blijven de vrijwilligers van muziekvereniging Eendracht oud papier ophalen in Eerbeek. Dit doen zij volgens de richtlijnen van het RIVM. Komende zaterdag 17 april zijn de wijken Lombok en Noorderenk aan de beurt. De containers dienen voor 8.30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en met het papier in de container. De opbrengst van het oud papier is bestemd voor het muziekonderwijs in Eerbeek.

Lees ook

Algemene vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen houdt woensdag 23 juni om 20.00 uur weer een online openbare …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.