Home / Doesburg-Regiobode / Op berenjacht in Angerlo

Op berenjacht in Angerlo

ANGERLO – Op steeds meer plekken in Nederland wordt meegedaan aan ‘berenjacht’, een idee dat is overgewaaid uit Australië. Mensen zetten een knuffelbeer achter hun raam, zodat kinderen tijdens een wandelingetje op zoek kunnen. De inwoners van Angerlo doen in grote aantallen mee na een oproepje van de Dorpsraad op donderdag 26 maart. Steeds meer bewoners zetten een beer achter het raam en maken zo een heuse ‘berenjacht’ mogelijk. Natuurlijk is het niet de bedoeling om nu in grote drommen de straat op te gaan, ‘denk aan de richtlijnen die er nu zijn, houd 1,5 meter afstand’, roept de Dorpsraad op. Foto’s van de beren zijn te vinden op www.facebook.com/dorpsraadangerlo.

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.