Home / Rheden-Regiobode / Ons Raadhuis blijft actief in coronatijd

Ons Raadhuis blijft actief in coronatijd

VELP – Hoewel Ons Raadhuis in Velp voor bezoek gesloten blijft, zijn er toch enkele activiteiten die doorgaan of nieuw worden opgestart. Meestal wel in aangepaste vorm. Zo hebben twee vrijwilligers al in de eerste sluitingsweek het initiatief genomen om de vrijdaglunch voort te zetten. Maar dan niet in Ons Raadhuis zelf, maar door het bezorgen van een lunchpakket bij de gebruikelijke deelnemers. Elke vrijdagochtend wordt de lunch klaargemaakt. Die bestaat onder andere uit de heerlijke tonijn-ei-salade die elke vrijdag vers wordt gemaakt. Naast broodjes is er altijd iets lekkers bij, zoals een gebakje of een plak cake. De lunchpakketten worden vanaf 11.30 uur rondgebracht bij twaalf mensen in Velp en Rheden. Zo wordt er ook contact gehouden met een aantal vaste bezoekers. Want dat is wat de meeste bezoekers aan Ons Raadhuis missen: het sociale contact. Deze week start het schrijfproject ‘Ooggetuigen’. Er is nog ruimte voor deelnemers.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Afscheid van juf Lies

DIEREN – Juf Lies vierde op vrijdag 23 juli haar allerlaatste schooldag. Na 26 jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.