Home / Doesburg-Regiobode / Nieuw evenement Verrassend Doesburg naar 2021

Nieuw evenement Verrassend Doesburg naar 2021

DOESBURG – Een nieuw programma was zo goed als rond. Verenigingen, vrijwilligers en artiesten waren geregeld. De financiën waren op orde dankzij een nieuwe vriendenstichting en vele, vele ‘vrienden’ die al een bijdrage hebben geleverd. En nu kan het nieuwe evenement Verrassend Doesburg niet doorgaan. “Dat is zuur, maar we zagen het natuurlijk wel aankomen”,zegt initiatiefnemer Eddy Berentsen.
Verrassend Doesburg is de opvolger van Doesburg Binnenste Buiten. Er was een veelzijdig programma opgesteld met straattheater, foodtrucks, een braderie en deelname van ondernemers en verenigingen uit de stad. De nieuwe organisatie vanuit de ondernemersvereniging had er zin in, tientallen vrijwilligers stonden te trappelen om mee te doen aan dit nieuwe evenement. Dat dit alles nu niet door kan gaan, is dan ook een flinke tegenvaller. Toch gaat de organisatie niet bij de pakken neerzitten: “We blijven met zijn allen net zo enthousiast voor volgend jaar. We hebben de datum al geprikt: 9, 10 en 11 juli 2021”, meldt Berentsen alvast. Hij heeft er alle vertrouwen in dat het feest dan alsnog kan plaatsvinden op de manier waarop nu was bedacht: groots, interactief en vooral voor en door Doesburgers.

Lees ook

Ik vind: Ons Doesburg, geen Doosburg en geen Smeerburg

Ik worstelde me de afgelopen weken door bedrijfsplannen, zienswijzen, bezwaarschriften en andere publieke uitingen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.