Home / Nieuws / Negentigste verjaardag met muziek

Negentigste verjaardag met muziek

DIEREN – Op Tweede Paasdag, maandag 13 april, vierde mevouw Willemien Olijslager haar negentigste verjaardag. Mevrouw Olijslager woont al jaren in de Vingerhoed, in een aanleunwoning bij de Oude Plataan. Omdat er vanwege het coronavirus geen feest mogelijk was, had dochter Wilma een accordeonist geregeld die op afstand voor haar speelde. Het werd een gezellige bijeenkomst buiten op het grasveld, waar zelfs een dansje werd gemaakt – uiteraard op afstand van elkaar. Mevrouw Olijslager keek vanaf het terras van haar huis toe en genoot van de leuke middag.

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.