Home / Doesburg-Regiobode / Muzikale Koningsdag op St. Elisabeth

Muzikale Koningsdag op St. Elisabeth

DOESBURG – Het was een stille Koningsdag. Toch werden overal in het land manieren gevonden om de verjaardag van Koning Willem-Alexander niet in stilte voorbij te laten gaan. In Doesburg sloegen lokale artiesten de handen ineen om een muzikale middag te verzorgen bij woonzorglocatie St. Elisabeth in Doesburg. Zanger Wilco, Robert Hartgers, William Bonne en Judith Peters zorgden, uiteraard op afstand, voor een feestelijke middag. Dankzij het warme zonnetje konden de bewoners heerlijk op het terras genieten van de muziek.

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.