Home / Nieuws / Middachter azalea’s in bloei

Middachter azalea’s in bloei

DE STEEG – De azalea’s in de tuinen van landgoed Middachten bloeien weer. Ze krijgen jaarlijks veel en sterk geurende bloemen. De planten kleuren dan onder meer oranje, rood, roze en wit. De bloeitijd is van korte duur; slechts twee tot drie weken. Helaas is nog niet bekend wanneer de tuinen weer open kunnen en bezoekers kunnen genieten van de bloemenpracht. Tot die tijd kunnen liefhebbers meegenieten via de social media kanalen van landgoed Middachten.

Foto: Nicole Burgers

Lees ook

Sneeuwpret in Doesburg

DOESBURG – Ook Doesburg werd zaterdag bedekt onder een laagje sneeuw. Lang duurde deze sneeuwpret …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.