Home / Brummen-Regiobode / Loenense waterval haalt Donald Duck

Loenense waterval haalt Donald Duck

LOENEN – De Loenense waterval heeft een vermelding in de Donald Duck gehaald. Bo van Hienen uit Amsterdam heeft een brief geschreven waarin zij vertelt dat ze tijdens een vakantie in Loenen bij de hoogste waterval van Nederland is geweest en daarbij iets grappigs heeft meegemaakt.
Het is al heel bijzonder om een plekje te krijgen in de brievenrubriek van de Donald Duck, laat staan als brief van de week. Er komen volgens Joost van Hienen, vader van Bo, dagelijks zo’n zestig brieven binnen op de redactie, waar er dus maar vier brief van de week kunnen worden. Een eervolle vermelding voor Bo en haar verhaal over de Loenense waterval.

Lees ook

Mogelijk verlichting van kunstwerk Brummens viaduct

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen en gemeente Brummen hebben afspraken gemaakt over het beheer en onderhoud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.