Home / Doesburg-Regiobode / Lalique Museum in Blauw Bloed

Lalique Museum in Blauw Bloed

DOESBURG – Het Lalique Museum in Doesburg mag dan wel gesloten zijn, ondanks de crisis blijft het museum aandacht trekken. Zo is onlangs het televisieprogramma Blauw Bloed op bezoek geweest om de tentoonstelling Koninklijk Licht in beeld te brengen. In vijf minuten krijgen kijkers vanuit huis een goede indruk van de expositie.
Het museum blijft tot en met 28 gesloten, maar het team zit ondertussen niet stil. Achter de schermen wordt gewerkt aan zaken als onderhoud, herinrichting en verdere promotie van het museum. Het houtwerk krijgt een schilderbeurt, de museumshop een nieuwe inrichting en in de afgelopen weken gingen ruim 1.500 inkijkexemplaren van de tentoonstellingscatalogus op de post, naar organisaties in het hele land.

https://www.musee-lalique.nl/mediatheek/?utm_source=phplist152&utm_medium=email&utm_content=HTML&utm_campaign=Koninklijk Licht vanuit huis

Lees ook

DoesburgVertelt zoekt spullen van Ubbink

DOESBURG – Op de plek waar nu Gieterij Doesburg ligt startte Barend Ubbink in 1896 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.