Home / Brummen-Regiobode / Koninklijke onderscheiding voor Helna Solleveld

Koninklijke onderscheiding voor Helna Solleveld

HOENDERLOO – Groot was de verrassing bij Helna Solleveld – van Bruggen (54) uit Hoenderloo, toen zij op vrijdag 24 april werd gebeld door burgemeester Ton Heerts van de gemeente Apeldoorn. Hij kon haar vertellen dat het ‘zijne majesteit heeft behaagd’ haar te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Mevrouw Solleveld zet zich al jarenlang in voor het dorp Hoenderloo als actieve vrijwilliger bij diverse verenigingen en instellingen. Ze is onder andere voorzitter van korengroep Eensgezind en het Dorpshuus. Ze is ook vrijwilliger bij Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Mede door haar inzet, passie en doorzettingsvermogen is Hoenderloo een actief en levendig dorp.

Foto: Rob Spelde

Lees ook

Lekker voetballen bij SC EDS

ELLECOM – Zondag 22 november werd er heerlijk gevoetbald bij SC EDS, de club in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.