Home / Doesburg-Regiobode / Jonge slechtvalkjes uit het ei gekropen

Jonge slechtvalkjes uit het ei gekropen

DOESBURG – De eerste eieren van het slechtvalk-paar dat broedt op de toren van de Martinikerk zijn uitgekomen. Donderdag 23 april zijn de eerste jongen uit het ei gekropen. De webcam laat kleine, pluizige diertjes zien tussen de poten van hun ouders.
De vier eieren werden gelegd met tussenpozen van ruim twee dagen op 12, 14, 17 en 19 maart. De broedduur is gemiddeld 40 dagen na het leggen van het eerste ei. Het vierde kuiken zal niet lang meer op zich laten wachten, verwacht de Werkgroep Slechtvalken Doesburg.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.