Home / Brummen-Regiobode / Hulp bij videobellen

Hulp bij videobellen

GEM. BRUMMEN – Inwoners van de gemeente Brummen die hulp nodig hebben bij videobellen, kunnen de hulp inroepen van Roy Bosman. Hij is vrijwilliger bij Buurtklus, Seniorweb en de bibliotheek en wil mensen hier graag bij helpen. Dit kan hij vanuit huis en ook degene die hulp nodig heeft, kan thuisblijven. Mensen die van Roys aanbod gebruik willen maken, kunnen contact opnemen met Stichting Welzijn Brummen, tel. 0575-561988.

Lees ook

Algemene vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen houdt woensdag 23 juni om 20.00 uur weer een online openbare …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.