Home / Brummen-Regiobode / Geen schoolhandbal Brummen

Geen schoolhandbal Brummen

BRUMMEN – Handbalvereniging Brummen organiseert ieder jaar haar schoolhandbaltoernooi op de velden van Oeken. Dit jaar zou het schoolhandbaltoernooi plaatsvinden op woensdag 29 april. Helaas gaat het schoolhandbaltoernooi dit jaar niet door in verband met het coronavirus. “Sporten is heel mooi, maar op dit moment is voor iedereen de volksgezondheid het belangrijkste”, meldt het bestuur van HV Brummen. Alle activiteiten zijn bij de vereniging dan ook stopgezet.

Lees ook

Uit de bocht gevlogen

TONDEN – Zaterdag 14 november rond 13.50 uur vond op de kruising van de Langedijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.