Home / Brummen-Regiobode / Geen schaapscheerdersfeest in Loenen

Geen schaapscheerdersfeest in Loenen

LOENEN – Velen zullen het betreuren dat het Loenense schaapscheerdersfeest, dat zou worden gehouden op 6 juni, dit jaar niet door kan gaan. Het hele evenement met schapen scheren, kramen, oude ambachten en muziek, is afgeblazen. De organiserende commissie heeft moeten besluiten het feest af te gelasten. Erg jammer, omdat dit jaar het evenement dit jaar voor de vijftigste keer zou worden gehouden en daarom een extra feestelijke tintje zou krijgen. De plannen voor het scheerdersfeest op 6 juni waren al grotendeels rond. Ondanks de bouwwerkzaamheden kreeg het bestuur toch toestemming om het aloude gebeuren te laten plaatsvinden op het terrein bij Den Eikenboom. Het scheren kan niet uitgesteld worden omdat de schapen rond die tijd verlost moeten zijn van hun warme vacht. De commissie verwacht dat ieder hier begrip voor zal hebben. Volgend jaar wordt wellicht op de eerste zaterdag van juni het gouden scheerdersfeest gehouden.

Lees ook

Nieuw tenue voor alle vv Oeken jeugd

BRUMMEN – VV Oeken en 123inkt.nl hebben voor de komende vier seizoenen een overeenkomst met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.