Home / Nieuws / Flinke schade bij aanrijding A348
Melvin / Persbureau Heitink - .

Flinke schade bij aanrijding A348

ELLECOM – Bij een aanrijding op kruising N317 met de A348 bij Ellecom is zondagmiddag 26 april veel schade ontstaan. Twee auto’s botsten rond 17.30 uur op elkaar, waarbij één van de twee zelfs 180 graden draaide. Omstanders verleenden direct eerste hulp en alarmeerden de hulpdiensten. Ook regelnden zij zolang dat nodig was het verkeer.
De schade aan de voertuigen is groot, de auto’s werden afgesleept door een berger. Een ambulance kwam ter plaatse. De verplegers hebben één persoon nagekeken en behandeld, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.