Home / Nieuws / Fietser gewond door aanrijding met scooter

Fietser gewond door aanrijding met scooter

DIEREN – De bestuurder van een bromfiets is donderdag 2 april meegenomen naar het politiebureau na een aanrijding in Dieren. Bij de aanrijding op de kruising Spankerenseweg en Akkerstraat raakte een fietser gewond. Het ongeluk gebeurde vermoedelijk door een voorrangsfout. De fietser is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De fiets en de bromfiets liepen flinke schade op.
De bromfiets is door de politie meegenomen voor onderzoek. Ook de bestuurder mocht mee naar het bureau voor een verklaring. Dit deed hij overigens op vrijwillige basis. De politie doet onderzoek hoe de aanrijding precies kon gebeuren.

Foto: Melvin / Persbureau Heitink

Lees ook

Geen Spankel Licht op begraafplaats Ellecom

ELLECOM – De herdenkingsbijeenkomst Sprankel Licht, die jaarlijks wordt gehouden op de begraafplaats aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.