Home / Doesburg-Regiobode / Feest met Bolandy bij St. Elisabeth

Feest met Bolandy bij St. Elisabeth

DOESBURG – Zaterdagmiddag onder een heerlijk zonnetje trad het duo Bolandy op in de tuin van St. Elisabeth. De bewoners zaten allemaal buiten en op de balkons van Maartenshof stonden ook vele bewoners te genieten van het muzikale optreden. Ook buiten het hek waren veel stoelen neergezet waar bewoners van de Maartsenshof konden plaatsnemen, uiteraard keurig op 1,5 meter afstand van elkaar. Bolandy speelde nummers uit de jaren 50, 60 en 70 en er werd volop meegezongen door de aanwezigen. Een paar bewoners van Elisabeth waagden zelfs nog een dansje. Mensen die langskwamen bleven even staan kijken en luisteren naar de heerlijke liedjes.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.