Home / Brummen-Regiobode / Europese subsidie voor lokale boeren

Europese subsidie voor lokale boeren

GEM. BRUMMEN – Vanaf april kunnen 20 boeren in de Cleantech Regio, dus ook in de gemeente Brummen, zich inschrijven voor een traject om natuurinclusieve landbouw op een rendabele manier te integreren in hun bedrijfsvoering. Zo leren zij kringlooplandbouw, biodiversiteit en landschapsbeheer te verbinden.
De vier Cleantech gemeenten Apeldoorn, Lochem, Voorst en Brummen hebben een POP3 subsidie gekregen om boeren in deze regio te ondersteunen om de ontwikkeling naar natuurinclusieve landbouw te maken. De (door)ontwikkeling van natuurinclusieve landbouw is belangrijk, omdat het de landbouwsector helpt om te voldoen aan de maatschappelijke vraag naar meer duurzame werkwijzen en te voldoen aan de voorwaarden van het nieuwe Europese Gemeenschappelijk Landbouw Beleid (GLB).

Lees ook

Vincent Buitenhuis nieuwe directeur Veluwonen

EERBEEK – Vanaf 1 oktober 2021 is Vincent Buitenhuis de nieuwe directeur-bestuurder van woningcorporatie Veluwonen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.