Home / Brummen-Regiobode / Door corona geen eredag Beekbergen

Door corona geen eredag Beekbergen

BEEKBERGEN – De jaarlijkse eredag voor oudere inwoners van Beekbergen, Lieren, Oosterhuizen en de Hooilanden gaat niet door. De dag stond gepland voor 11 juni. Het bestuur van de stichting heeft vanwege de onzekere situatie besloten de dag niet door te laten gaan. “Uw gezondheid is van groot belang en wij kiezen ervoor om in deze onzekere tijden risico’s zoveel mogelijk te vermijden.” De organisatie gaat er van uit dat er volgend jaar een nieuwe eredag kan worden georganiseerd.

Lees ook

Algemene vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen houdt woensdag 23 juni om 20.00 uur weer een online openbare …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.