Home / Brummen-Regiobode / Brummen zoekt nieuwe dorpsdichter

Brummen zoekt nieuwe dorpsdichter

BRUMMEN – De Culturele Stichting in de gemeente Brummen is op zoek naar een nieuwe dorpsdichter. De Brummense dorpsdichter wordt ongeveer zes keer per jaar gevraagd om met een speciaal geschreven gedicht een evenement extra glans te geven. Omdat de termijn van Eva, de huidige dorpsdichter, binnenkort afloopt, wordt er een goede opvolger (m/v) gezocht. De dorpsdichter is er voor de hele gemeente Brummen en mag twee jaar lang op zijn of haar eigen manier verwoorden wat er speelt. Kandidaten, die wonen in de gemeente Brummen, kunnen zich melden bij de werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting. Een bericht met motivatie en daarbij een gedicht over de gemeente Brummen kan tot uiterlijk 5 mei worden ingestuurd naar taalmarkt@brummencultuur.nl.

www.brummencultuur.nl

Lees ook

Vrouwenteam Dutchess of the Sea klaar voor de zwaarste roeitocht ter wereld

TONDEN – Voor Bela Evers uit Tonden (52) en haar roieteam Remke van Kleij (58), …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.