Home / Doesburg-Regiobode / Bronckhorster supermarkt mag open met Pinksteren

Bronckhorster supermarkt mag open met Pinksteren

GEM. BRONCKHORST – Omdat het de bedoeling is dat klanten zoveel mogelijk verspreid hun boodschappen doen, heeft de gemeente Bronckhorst besloten de supermarkten toestemming te geven open te gaan op Eerste Pinksterdag, zondag 31 mei. Dit is normaal niet toegestaan, maar omdat juist met Pinksteren grote drukte wordt verwacht, maakt de gemeente een uitzondering. Supermarkten mogen deze dag geopend zijn van 8.00 tot 18.00 uur. Ook op Koningsdag, 4 en 5 mei, Hemelvaartsdag op donderdag 21 mei en Tweede Pinksterdag op 1 juni, mogen de supermarkten hun deuren openen.

Lees ook

Doe mee aan Bronckhorst Spreekt

GEM. BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst peilt via het inwonerspanel Bronckhorst Spreekt de mening van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.