Home / Alle-Regiobode / Bibliotheken bieden gratis Thuisbieb-app

Bibliotheken bieden gratis Thuisbieb-app

REGIO – De bibliotheken bieden iedereen de mogelijkheid om de ThuisBieb-app te gebruiken. Hierin zijn honderd titels gratis te lezen. Lidmaatschap van de bibliotheek is niet nodig.

In de ThuisBieb-app staan honderd e-books die tot 10 mei gratis online beschikbaar zijn, ook voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek. Een cadeautje voor lezers nu de fysieke bibliotheken gesloten zijn. Er wordt een brede selectie aangeboden, van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Tot de selectie aangeboden boeken behoren populaire titels als Rinkeldekink van Martine Bijl en de nieuwste editie van het voetbalmagazine Hard Gras. Daarnaast vind je er ook titels als Post voor Rus Ordelman van Bette Adriaanse, De mentor van Tessa Kollen en Mindgym work-outs van Wouter de Jong. Jongere lezers vinden in de app, naast bekende titels zoals Stuntvlogger Sam van Jelmer Jepsen, ook bijzondere boeken als Toverhanden van Chris Winsemius en Alaska van Anna Woltz.

Lees ook

Foi, Foi: Verzoapen fietse

In de vakantietied gebeurt d’r altied van alles. Ieder joar heur ik weer verhalen. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.