Home / Brummen-Regiobode / Beperkte dienstverlening gemeente Brummen

Beperkte dienstverlening gemeente Brummen

GEM. BRUMMEN – Vanwege de coronacrisis blijft de dienstverlening van de gemeente Brummen beperkt. Dit geldt in ieder geval tot en met 19 mei. Op maandag 4 en dinsdag 5 mei is het gemeentehuis helemaal gesloten.

De dienstverlening van de gemeente Brummen gaat door, maar er worden wel maatregelen genomen om onnodig risico op verspreiding van het virus te voorkomen. Het servicepunt in Eerbeek is gesloten en de donderdagavondopenstelling in het gemeentehuis in Brummen komt te vervallen.
Er zijn geen inloopspreekuren in Plein Vijf, Servicepunt Eerbeek en gezondheidscentrum De Toren. Team voor Elkaar is telefonisch bereikbaar, iedere werkdag van 9.00 tot 12.00 uur, of via e-mail info@teamvoorelkaar.nl.

De gemeente vraagt inwoners zoveel mogelijk zaken online te regelen, zoals een verhuisaangifte of het aanvragen van een uittreksel. Wie iets aan wil vragen dat absoluut niet kan wachten, kan een afspraak maken via tel. 0575-568233. Mensen met klachten als verkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts worden dringend verzocht thuis te blijven.

www.brummen.nl

Lees ook

Huiskamer van Lieren wekelijks open

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.