Home / Brummen-Regiobode / Aanrijding op Harderwijkerweg

Aanrijding op Harderwijkerweg

EERBEEK – Op vrijdag 24 april om 12.00 uur vond op de Harderwijkerweg te Eerbeek een zogenaamde kop-staartaanrijding plaats tussen twee personenauto’s. De bestuurder van een Renault Twingo remde af om linksaf de Maria Stuartlaan in te slaan. De daarachter rijdende bestuurder van een Skoda Octavia zag dat te laat en botste achterop de Twingo. Beide auto’s zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept. Er raakte niemand gewond.

Lees ook

Inbraak woning Brummen

BRUMMEN – Op vrijdag 31 juli is er tussen 15.45 en 17.30 uur ingebroken in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.