Home / Brummen-Regiobode / Aanrijding langs Kanaal

Aanrijding langs Kanaal

EERBEEK – Op woensdag 25 maart rond 7.00 uur botsten twee personenauto’s op elkaar op de kruising van de Apeldoornseweg met de Boerenstraat langs het kanaal. De bestuurder van een Fiat Panda reed over de Apeldoornseweg en kreeg op de kruising geen voorrang van de bestuurder van een Mazda, die vanaf de Boerenstraat kwam. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn afgesleept. Tegen de bestuurder van de Mazda wordt proces-verbaal opgemaakt voor het niet verlenen van voorrang.

Lees ook

Brummense raad vergadert online

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 28 mei om 20.00 uur weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.