Home / Brummen-Regiobode / Zwerfafval opruimen in Empe en Tonden

Zwerfafval opruimen in Empe en Tonden

EMPE / TONDEN – De Kleine Kernen Empe-Tonden heeft het initiatief genomen om samen met bewoners het afval langs de openbare weg, dus in de bermen en sloten, op te ruimen. Op zaterdag 7 maart gaan bewoners op pad om het zwerfafval in eigen buurt op te ruimen. Gezellig, en het resultaat is een schone woonomgeving. De dag start om 9.30 uur bij het Oortveld in Empe. Daar worden de mensen in groepen ingedeeld. Na afloop staat hier wat lekkers voor alle deelnemers gereed. Het opruimen zal gebeuren in de vorm van loopgroepen. Ook de kinderen vanaf groep 5 zijn welkom en kunnen onder begeleiding van volwassenen deelnemen. Deelname is uiteraard op eigen risico. De buurtverenigingen in de omgeving zijn al op de hoogte en via een huis aan huis folder zijn alle bewoners ge├»nformeerd. Opgeven om mee te helpen kan via e-mail: schoon@empe-tonden.nl.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.