Home / Doesburg-Regiobode / ZOV Doesburg zoekt mannen

ZOV Doesburg zoekt mannen

DOESBURG – Zang- en Ontspanningsvereniging Doesburg zoekt nieuwe zangers. Het gemengde koor werkt momenteel aan het repertoire van een concert dat op zondag 19 april wordt gehouden in het atrium van de St. Martinuskerk in Doesburg. Hiervoor zijn nieuwe zangers welkom. “Natuurlijk willen we de dames niet tekort doen en zij zijn van harte welkom, maar deze oproep gaat voornamelijk uit naar heren”, meldt de vereniging. Het koor heeft momenteel een redelijke balans in de aantallen sopranen, alten en bassen. Voor het versterken van die balans is een flink aantal mannen meer dan welkom. De Zang- en Ontspanningsvereniging repeteert elke woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Onderbouw aan de Onderbouw Juliana van Stolberglaan te Doesburg. “Gun uzelf een prachtige inspannende ontspanning, trek de stoute schoenen aan en kom naar de Onderbouw. We zullen u met koffie en open armen ontvangen”, aldus de leden van de vereniging.

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.