Home / Brummen-Regiobode / Zomerkleding bij KinderKledingBeurs Eerbeek

Zomerkleding bij KinderKledingBeurs Eerbeek

EERBEEK – Het is bijna tijd voor de verkoop van zomerkleding voor kinderen en tieners in de winkel van Stichting KinderKledingBeurs (SKKB) in Eerbeek. Vanaf 14 maart hangt de nieuwe collectie in de winkel.

Tot en met woensdag 4 maart is er nog verkoop van winterkleding, met grote korting. Alle niet verkochte kleding wordt de volgende dag verdeeld onder de goede doelen. Dit keer gaat de kleding naar Gambia, Polen en Roemenië en naar goede doelen in onze eigen omgeving. Van 5 tot en met 13 maart is de winkel gesloten. Tijdens de sluiting zorgt een grote groep vrijwilligers voor het vullen van de rekken met moderne kwalitatief goede tweedehands voorjaars- en zomerkleding.
Op zaterdag 14 maart start de verkoop van een groot wisselend aanbod van kinder- en tienerkleding. Op deze dag is de winkel geopend van 10.00 tot 15.00 uur. De opbrengt van de kleding gaat naar kleinschalige goede doelen in binnen- en buitenland op gebied van voeding, scholing, gezondheid en huisvesting. Ieder kind verdient een goede toekomst. Voor verdere informatie over alle goede doelen, openingstijden en de kortingsacties kan gekeken worden op www.skkb.nl.

Lees ook

Zangvereniging Herleving zoekt versterking

EERBEEK – Na ruim anderhalf jaar gaat zangvereniging Herleving uit Eerbeek op dinsdag 7 september …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.