Home / Alle-Regiobode / Workshop Risicomanagement voor bestuurders

Workshop Risicomanagement voor bestuurders

DOESBURG – Werken met vrijwilligers kan voor besturen risico’s met zich meebrengen. Om hier uitleg over te geven, verzorgt de Doesburg Rhedense Uitdaging in samenwerking met Rabobank een interactieve workshop over risicomanagement voor bestuurders van stichtingen en organisaties uit de gemeenten Rheden, Doesburg en Rozendaal.

Is de collectieve vrijwilligersverzekering van de gemeenten Rheden en Doesburg voldoende voor organisaties? Wat wordt bedoeld met bestuurlijke aansprakelijkheid? Stel dat iemand een letsel oploopt of schade bij een vrijwilligersorganisatie claimt, wat dan? Voor een organisatie is het van belang om zo juist mogelijk verzekerd te zijn zodat vrijwilligers en bestuurders met een goed verzorgd gevoel zich kunnen blijven inzetten.
Peter Alblas, risicospecialist Verzekeren MKB bij de Rabobank, geeft aan de hand van zoveel mogelijk praktijkvoorbeelden informatie over de risico’s waarmee besturen te maken kunnen hebben en welke verzekeringen en risico’s het overwegen waard zijn.

Deze avond vindt plaats op maandag 16 maart, vanaf 19.30 uur in de Buurtacademie in Doesburg. Bestuursleden en andere kadervrijwilligers van verenigingen en stichtingen uit de gemeenten Rheden, Doesburg en Rozendaal zijn welkom. Inschrijven kan bij het secretariaat van de Doesburg Rhedense Uitdaging via secretariaat@doesburgrhedenseuitdaging.nl. Hier kan eventueel vooraf ook een vraag of casus worden ingediend. Deelname aan de workshop is gratis.

Maud van Braam, tel.: 06 – 36324778

Lees ook

Foi, foi: Un wonder

Ze zek wel is: wonderen bint de wereld nog niet uut. Soms liek ut ok …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.