Home / Doesburg-Regiobode / Willy Bloemendaal 60 jaar lid van Martinicantorij

Willy Bloemendaal 60 jaar lid van Martinicantorij

DOESBURG – Op 3 maart, tijdens de jaarvergadering van de Martinicantorij in Doesburg, is Willy Bloemendaal in het zonnetje gezet door de leden en het bestuur van de cantorij. Willy is maar liefst 60 jaar verbonden aan het kerkkoor van de Martinikerk te Doesburg, voorheen de Nederlands Hervormde Gemeente en tegenwoordig behorend bij de Protestantse Kerken Nederland.
Na gebak en koffie sprak secretaris Ineke van Dongen Willy toe. De jubilaris was lange tijd sopraan, maar toen de hoge tonen moeilijker werden, ging ze als alt verder bij het koor. Willy was ook gedurende 10 jaar penningmeester. Willy werd benoemd als erelid van de cantorij, ze ontving een daarbij horende oorkonde en een boeket bloemen.

Lees ook

Franse film in de buitenlucht

TONDEN – Het sfeervolle, besloten veldje achter de Sterre leent zich uitstekend voor de vertoning …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.