Home / Nieuws / Wandeling op Biljoen

Wandeling op Biljoen

VELP – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op woensdag 11 maart een wandeling over het historische landgoed Biljoen, een aantrekkelijk en afwisselend landschap. Er komen bijzondere en soms zeldzame plant- en diersoorten voor. De boswachters vertellen over de historie, cultuur en natuur van het landgoed. Kasteel Biljoen is te zien, maar het kasteel en het privé-gedeelte van het park achter het kasteel worden niet bezocht. De start is om 13.30 uur op de P+R-parkeerplaats van NS-station Velp. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Deelname kost 5 euro per persoon. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is niet nodig.

Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen

www.glk.nl/activiteiten

Lees ook

Ellecommer brengt dichtbundel uit

ELLECOM – De van origine West-Zeeuws-Vlaamse dichter Gaël van Heijst (1990) woont krap negen maanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.